Afla cateva lucruri despre noi

Lutfain este un atelier de ceramica decorativa si utilitara infiintat in 2020 in Bucuresti. In spatele acestui brand se afla Andreea Chiser, un arhitect care s-a indragostit iremediabil de ceramica. Descoperirea acestei pasiuni a insemnat imbinarea perfecta dintre design si mestesug.
Fiecare obiect este realizat manual din ceramica si fiecare colectie spune o poveste. Prin Lutfain Andreea isi doreste sa releve importanta frumosului in vietile oamenilor si sa readuca in atentia publicului ceramica prin obiecte moderne cu design contemporan.

Aceste doua obiecte au fost licitate in cadrul unei campanii de strangere de fonduri organizata de asociatia „La primul bebe”.

Iata cateva motive pentru care ar trebui sa alegi produsele noastre

Produse handmade

Fiecare piesa ceramica este realizata manual. Procesul implica mai multe etape si presupune rabdare, atentie si respect fata de lut.

Personalizare

Folosim roata olarului sau tehnici de ridicare la mana, asa ca fiecare obiect are un anumit grad de unicitate. Chiar daca sunt piese de serie, nu exista doua la fel.

Produse locale

Cumparand si promovand produsele noastre nu doar sprijini o afacere locala ci contribui la implinirea unui vis. Alegi, astfel, sa sustii o afacere mica la inceput de drum.

Parteneriate

Daca esti designer sau ai un restaurant si ai nevoie in amenajarea ta de placi ceramice sau obiecte utilitare unicat, contacteaza-ne si te vom ajuta sa iti materializezi ideea!