Ateliere

Un voucher cadou unic- universul ceramicii la Atelier Lutfain

Ești în căutarea unui cadou special, cu adevărat memorabil, care să impresioneze pe oricine îl primește? Atelierul Lutfain, situat în inima Bucureștiului, te invită să descoperi fascinanta lume a ceramicii și olăritului prin intermediul unui voucher cadou inedit. Dăruiește o experiență unică, creativă și relaxantă celor dragi. Le oferi șansa să participe la un atelier de ceramică și olărit, învățând tainele acestui minunat meșteșug.

Cum funcționează un voucher cadou la Atelier Lutfain?

Voucherul cadou reprezintă o invitație specială către o călătorie captivantă în universul ceramic. Este șansa de a descoperi frumusețea și magia olăritului, ghidat de către Andreea Chiser, un arhitect care s-a îndrăgostit iremediabil de ceramică. Fie că este vorba de un cadou pentru un prieten, un membru al familiei sau un coleg, acest voucher este un mod perfect de a le oferi o experiență inedită și memorabilă.

Ce poți învăța cu ajutorul voucherului cadou?

Participanții vor participa la sesiuni individuale de olărit, unde vor învăța practic tainele artei ceramice de la Andreea Chiser. Fiecare atelier se desfășoară într-un mediu relaxant și prietenos. Atelierul Lutfain este situat în zona Gării de Nord. Un astfel de atelier oferă tuturor șansa de a-și descoperi creativitatea și de a-și exprima liber ideile modelând lutul.

În cadrul acestor ateliere, vei avea oportunitatea de a învăța cum să modelezi diferite obiecte ceramice. Vei putea face o cană, o farfurie, sau un vas, folosind tehnici de ridicare la mână. De asemenea, vei avea ocazia să lucrezi pe roata olarului, experimentând senzația de a transforma o sferă de lut într-un obeict funcțional.

Pe lângă asta, vei învăța cum să pictezi și să glazurezi ceramica, dând culoare și strălucire obiectelor ceramice. Procesul de glazurare și ardere este o etapă esențială în realizarea ceramicii, care oferă aspectul final al obiectelor. Andreea te vă îndruma pas cu pas pentru a obține rezultate uluitoare, iar după câteva săptămâni vei putea ridica obiectele lucrate cu atâta grijă.

Andreea Chiser – arhitect si ceramist

Despre Andreea Chiser – De la Arhitectură la Ceramică

Atelier Lutfain este rezultatul pasiunii Andreei Chiser pentru un nou domeniu. Cu o carieră în arhitectură, Andreea a descoperit ceramica în Cairo și și-a transformat complet parcursul profesional. Spune că este fascinată de potențialul artistic al ceramicii și de abilitatea acesteia de a transmite emoții unice.

Astăzi, Andreea Chiser este ceramist full time și este bucuroasă să împărtășească cunoștințele și experiența ei cu cei dornici să exploreze lumea olăritului. Atelierul Lutfain este locul unde design-ul și meșteșugul se îmbină pentru a da naștere unor piese ceramice autentice.

atelier ceramica
Imagini din atelier
farfurie ceramica
Farfurie ceramica

De ce Atelier Lutfain este alegerea perfectă pentru un voucher cadou

Atelier Lutfain oferă mai mult decât o simplă lecție de ceramică sau olărit. Este o experiență care îmbină relaxarea, concentrarea, dar și bucuria descoperirii și a creației. Participanții vor pleca acasă nu doar cu obiecte ceramice frumoase și realizate manual, ci și cu amintiri prețioase și o experiență memorabilă.

În plus, atelierele individuale permit un program flexibil. Beneficiarii voucherului cadou pot alege data și ora care li se potrivește cel mai bine. Fie că sunt începători sau au experiență anterioară în domeniul ceramicii, Atelierul Lutfain se adaptează nevoilor și nivelului de cunoștințe ale fiecărui participant.

Dăruiește un voucher cadou Atelier Lutfain și oferă celor dragi o experiență de neuitat, într-un cadru artistic și relaxant. Nimic nu se compară cu satisfacția de a crea cu propriile mâini, iar Andreea Chiser vă fi alături de participanți la fiecare pas al acestei fascinante călătorii în lumea ceramicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *